Üretimden Sofraya, Taze ve Güvenilir
Paşa Et olarak başlayan
ve 3 nesildir kuşaktan kuşağa taşınan değer kalitesi, üstün hizmet anlayışı,
dürüst ve güvenilir çizgisi ile fark yaratarak bölgemizde büyükbaş, küçükbaş hayvan kesimi ve
karkas et satışında bölgenin ihtiyacını karşılayan öncü
firma olarak önemli bir yer edinen firmamız uzun yıllardır ticari hayatına PaşaCan Et Entegre Tesisleri olarak
devam etmektedir.
Yönetim Kurulu Başkanı Cihan CAN, 1964 Aydın doğumludur. 1981 yılından beri et
sektöründedir.
1996-1999
tarihleri arasında 3 yıl boyunca Aydın Kasaplar Odası Başkanlığı yapmıştır.
Et ve et ürünlerini en son teknoloji ve hijyen standartlarıyla üretmek ve işlemek için Aydın’daki ilk özel modern, tam entegre tesisini 2006 yılında kurmuştur.
Yerli Üretim, Dünya Standartları
45.000 m2 arazi üzerine 1400 m2 kapalı alan olarak kurulan tesis; günlük 200
büyükbaş ve 1000 küçükbaş hayvan kesim kapasitelidir. Kesilen ürünleri ise 50.000
kg kapasiteli soğuk hava odalarında depolanabilme ve muhafaza edilebilme
özelliğine sahiptir.
Ayrıca islami kuralların titizlikle uygulandığı modern ve
hijyenik et entegre tesisimizde; veteriner hekimler kontrolünde, tecrübeli ve sürekli eğitimli personellerimiz ile et üretimini gerçekleştirmekteyiz.
PaşaCan Et Entegre Tesisi, toplum sağlığına ve çevreye
duyarlı bir anlayışla, sektördeki en iyi uygulamaları hayata geçirmeyi taahhüt
etmektedir. Modern mezbahamız ve entegre tesisimiz ile gıda güvenliği, kalite
ve müşteri memnuniyetini öncelikli hedeflerimiz arasında görüyoruz. Üretim aşamasından
tüketicinin sofrasına gelene kadar et üretiminin her aşamasında, son
teknolojinin sağladığı tüm imkanları insan sağlığı için kullanmaktayız.
1988 yılında açtığımız Marmaris
Paşa Kasap mağazası ile ürünlerimizi bu bölgemize de taşıyor ve hizmet
veriyoruz.
Ayrıca Aydın’da yarattığımız istihdam
ve iş hacmi sayesinde bölgenin ekonomik gelişimine de büyük ölçüde katkı sağlıyoruz.
Cihan CAN
PaşaCan Et Entegre Tesisleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı