Kalite ve Güvenlik: Et ürünlerimizin sağlık standartlarına tam uygun
olarak üretilmesini sağlamak, tüketicilere güvenilir gıda sunmak öncelikli
hedefimizdir. Hijyen ve sağlık önlemleri, tüm süreçlerimizin merkezindedir.
Sürdürülebilirlik: Çevre dostu yöntemlerle et üretimini gerçekleştirmek
ve doğal kaynakları verimli kullanmak amacıyla sürdürülebilir tarım ve
hayvancılık uygulamalarını da destekliyoruz.
Yerel Ekonomi: Yerel besici ve üreticilerle işbirliği yaparak, hem
yerel ekonomik kalkınmaya katkıda bulunmayı hem de taze ve kaliteli et temin
etmeyi amaçlıyoruz.
Çeşitlilik: Tesisimizde çeşitli kesim, işleme, saklama ve dağıtım
hizmetlerini sunarak, farklı müşteri ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmet geliştiriyoruz.
Taze et, işlenmiş et ürünleri ve özel kesimler üretim yelpazemizde
bulunmaktadır.
İnovasyon: Teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak
süreçlerimizi geliştirmeyi ve verimliliğimizi artırmayı hedefliyoruz otomasyon
sistemleri ve izlenebilirlik uygulamaları ile ürün ve hizmetlerimizin
kalitesini sürekli izliyoruz.