
Kalite Kontrol ve Hijyen
PaşaCan Et Entegre, kalite kontrol ve hijyen konularına büyük önem verir. Üretim sürecinin her aşamasında sıkı kalite kontrol protokolleri uygulanır ve ürünlerin kalitesi sürekli olarak kontrol edilir.
Kalite kontrol sürecimiz, besihaneden veya hayvan teslim alma bölümünden başlayarak ürünler işletmeye ulaşana kadar olan süreçte devam eder. Bu süreçte, ürünlerin hijyenik koşullar altında üretildiğinden ve sevk edildiğinden emin olmak için kalite kontrol süreci işletilir.
Hijyen standartlarına uyum da, öncelikli hedeflerinden biridir. Tesislerimizde sıkı hijyen protokolleri uygulanır ve düzenli olarak temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirilir. Aynı zamanda personel eğitimlerimiz ile bu bilgi ve süreçler pekiştirilir. Tüm bu ayrıntılar, ürünlerin güvenliğini ve kalitesinin korunmasını sağlar.
Bütünsel bir yaklaşımla yürütülen kontrol ve hijyen süreci işlerken, kesim haneye getirilen canlı hayvanlar veterinerlerimiz tarafından kontrol edilerek dana ve kuzuların sağlığa uygun olduğuna dair sağlık raporu düzenlenir. Tarım il ve ilçe müdürlükleri yetkilileri tarafından tekrar kontrol yapılarak veterinerin sağlık raporunu onaylarlar. Ayrıca Tarım il ve ilçe müdürlükleri sevkiyatı yapılan etlerin frigofirik araçların, sağlık açısından sevkiyata uygun olduğunu ve soğutma koşullarını kontrol ederek dezenfeksiyon belgesi düzenlenmektedir.
Ayrıca tüm kesim işlemleri Helal Sertifikası ile, işlem koşullarına uygun yapılmaktadır.
Kalite kontrol sürecimiz, besihaneden veya hayvan teslim alma bölümünden başlayarak ürünler işletmeye ulaşana kadar olan süreçte devam eder. Bu süreçte, ürünlerin hijyenik koşullar altında üretildiğinden ve sevk edildiğinden emin olmak için kalite kontrol süreci işletilir.
Hijyen standartlarına uyum da, öncelikli hedeflerinden biridir. Tesislerimizde sıkı hijyen protokolleri uygulanır ve düzenli olarak temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirilir. Aynı zamanda personel eğitimlerimiz ile bu bilgi ve süreçler pekiştirilir. Tüm bu ayrıntılar, ürünlerin güvenliğini ve kalitesinin korunmasını sağlar.
Bütünsel bir yaklaşımla yürütülen kontrol ve hijyen süreci işlerken, kesim haneye getirilen canlı hayvanlar veterinerlerimiz tarafından kontrol edilerek dana ve kuzuların sağlığa uygun olduğuna dair sağlık raporu düzenlenir. Tarım il ve ilçe müdürlükleri yetkilileri tarafından tekrar kontrol yapılarak veterinerin sağlık raporunu onaylarlar. Ayrıca Tarım il ve ilçe müdürlükleri sevkiyatı yapılan etlerin frigofirik araçların, sağlık açısından sevkiyata uygun olduğunu ve soğutma koşullarını kontrol ederek dezenfeksiyon belgesi düzenlenmektedir.
Ayrıca tüm kesim işlemleri Helal Sertifikası ile, işlem koşullarına uygun yapılmaktadır.