PaşaCan Et, et ürünlerinin işlenme sürecinin ilk ve en önemli adımı olan kesim ve parçalama hizmetini büyük bir titizlikle gerçekleştirir. Modern tesisimizde kullanılan ekipmanlar son teknolojiye sahip olup, endüstri standardına uygun olarak eğitilmiş personeller tarafından gerçekleştirilen bu süreçte her bir parçanın doğru bir şekilde ayrılması ve uygun boyutta kesilmesi gerekliliği, büyük bir dikkat ve hassasiyet gerektirir.
Müşterilerimize özel talepler doğrultusunda çeşitli et kesimleri ve parçaları sunabilmemiz için esnek bir yaklaşım benimseriz. Bu sayede, her müşterinin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde özelleştirilmiş ürünler sağlayabiliriz.
Süreçte ise kesimhaneye getirilen canlı hayvanlar veterinerlerimiz tarafından kontrol edilerek dana ve kuzuların sağlığa uygun olduğuna dair sağlık raporu düzenlenir. Tarım il ve ilçe müdürlükleri yetkilileri tarafından tekrar kontrol yapılarak veterinerin sağlık raporunu onaylarlar. Ayrıca Tarım il ve ilçe müdürlükleri sevkiyatı yapılan etlerin frigofirik araçların, sağlık açısından sevkiyata uygun olduğunu ve soğutma koşullarını kontrol ederek dezenfeksiyon belgesi düzenlenmektedir.
Ayrıca tüm kesim işlemleri Helal Sertifikası ile, işlem koşullarına uygun yapılmaktadır.